Структура

Цветана Йорданова Кюмюрджиева

Маргарита Стоева Стойчева  Административно-стопанска дейност
Радостина Евгениева Комарницка  Учебна дейност

Татяна Денева Димитрова
Златка Чанева Димитрова
Даниела Благоева Платиканова
Златка Чанева Димитрова

Мария Христова Димиева Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Надя Кънчева Николова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Габриела Андреева Петкова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Александър Емилов Иванов Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ценка Христова Илиева Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Калина Иванова Ботева  
Снежана Димова Лапакова-Кацимбра  
Нина Михайлова Люцова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ива Илиева Станева-Лазарова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Биляна Иванова Иванова  
Пламена Иванова Терзиева  
Мария Андонова Попова  

Габриела Атанасова Стоянова  
Елина Николаева Александрова-Чолакова  

Ценка Христова Илиева  

Райна Атанасова Ковачева  

Златина Здравкова Панайотова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Цветана Йорданова Кюмюрджиева  
Радка Димитрова Петрова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Корнелия Николова Пашова  
Велина Христова Коева  
Таня Георгиева Стоянова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Христина Ненкова Георгиева  
Илия Спасов Илиев  
Павлина Рачева Стефанова  

Зорница Станева Дженкова  
Галя Иванова Неделчева Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Милена Ангелова Георгиева Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Маринела Димитрова Делуди-Цонкова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Даниела Трайкова Пендашева  
Марияна Иванова Ванкова  
Таня Недева Желязкова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Димитринка Христова Калчева  
Радостина Евгениева Комарницка  
Донка Стефанова Петрова  
Илия Спасов Илиев  

Атанаска Йорданова Кюмюрджиева Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Даниела Стефанова Цонева Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Анета Стефанова Варчева  
Галина Йотова Маринова  

Иван Пенчев Гъдев  
Таня Димитрова Кокарешкова-Георгиева  

Вера Николова Търновска  
Людмила Михайловна Маринова  

Румен Кънев Кънев  
Михаела Петкова Иванова-Мъри  

Антоанета Иванова Андреева  
Ясен Игнатов Симеонов Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Румен Димитров Янчев  

Десислава Иванова Денкова  

Пламен Величков Пеев  

Златина Здравкова Панайотова Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За контакти

Адрес: ул. Елин Пелин №2 5300 Габрово, България

Телефон, факс: +359 (0)66 / 808 246

Email: pmg_gab@abv.bg

Календар

Септември 2019
П В С Ч П С Н
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30